Strašidla už zase strašila

autor: | 23. 10. 2023 | Fotoreportáže, Zpravodajství

Další ročník akce pro děti „Strašidelný Kostelec“ se konal v sobotu 21. 10. 2023. Pořadatelé a účastníci strávili odpoledne plné dobrodružství, zábavy a odvahy v temných hlubinách Peklovské rokle.

Akce přilákala desítky dětí i rodičů. Na strašidelné stezce čekaly malé dobrodruhy různé nástrahy, duchové, nadpřirozené bytosti, bubáci a strašidla. Organizátoři připravili pro děti plnění různých úkolů, dovedností a kvízů, aby se mohly skvěle pobavit a prokázat svou odvahu.

Trasa strašidelné stezky měřila přibližně 2 kilometry a byla vhodná i pro kočárky, takže se na akci mohly zúčastnit i rodiny s malými dětmi. Každý účastník byl vyzván, aby si s sebou přinesl kostým, lampion, baterku, čelovku, špekáčky či buřty a samozřejmě dobrou náladu.

Z reakcí účastníků je patrné, že akce Strašidelný Kostelec zanechala velký dojem. „Děkujeme vám všem, kteří jste akci připravili a zrealizovali. Bylo to super, moc se nám to líbilo. Děti byly nadšené. Děkujeme!“, uvedli jedni z účastníků.

Pořadatelům akce, spolku Z Černých lesů. také vyjádřili své díky za podporu a úsilí, které věnovali organizaci. „Jen bych chtěla všem moc poděkovat, je za tím plno úsilí a práce, ale myslím, že se to letos povedlo, i to počasí nám přálo“, zněla další reakce.

Akce Strašidelný Kostelec se tak stala nezapomenutelným zážitkem pro všechny účastníky, kteří se vydali na strašidelnou stezku odvahy. Doufejme, že podobné akce budou i v budoucnu rozjasňovat dětské oči a přinášet radost do našeho města.

FOTO: Vladimír Škuta

redakce

Našli jste v článku chybu, nebo chcete napsat vlastní článek? Napište nám na redakce@kostelak.cz

Cílem webu kostelak.cz je podpora a propagace komunit a občanských iniciativ v Kostelci nad Černými lesy a nejbližším okolí.

Nejnovější příspěvky

Sdílej

Sdílej tento článek se svými přáteli!