Uzavírka Černokostelecké u Tehovce

autor: | 29. 4. 2022 | Zpravodajství

Nepříjemná uzavírka čeká všechny, kdo dojíždí autem či autobusem z Kostelce nad Černými lesy směrem na Říčany a Prahu. U Tehovce je zastaví zúžení provozu do jednoho směru, které bude trvat téměř dva měsíce. Tvoří se zde dlouhé kolony v obou směrech.

V období od 2.5.-30.6.2022 probíhá částečná uzavírka silnice I/2 v Tehovci kvůli výstavbě chodníku U Mototechny v úseku od čerpacího a mycího centra k prodejně HECHT. Provoz je omezen na jeden jízdní pruh a řízen světelným signalizačním zařízením. Práce probíhají v pravém jízdním pruhu ve směru na Prahu od sedmi do osmnácti hodin. Po pracovní době má být dopravní značení vždy uklizeno, aby byly oba pruhy průjezdné. Pracovat se má „za příznivého počasí každý den.“  Povolení vydal Krajský úřad Středočeského kraje.

V ranních a odpoledních špičkách nabírají autobusy zpoždění v tomto místě někdy až 30-40 minut. Napište nám své zkušenosti, rádi je zveřejníme.

Aktuální dopravní situaci v místě lze sledovat online zde.

Mapa © Přispěvatelé OpenStreetMap. data jsou dostupná za podmínek Open Database License.

redakce

Našli jste v článku chybu, nebo chcete napsat vlastní článek? Napište nám na redakce@kostelak.cz

Cílem webu kostelak.cz je podpora a propagace komunit a občanských iniciativ v Kostelci nad Černými lesy a nejbližším okolí.

Nejnovější příspěvky

Sdílej

Sdílej tento článek se svými přáteli!