Kroužkování podruhé: přehlídka aktivit pro všechny

autor: | 31. 8. 2023 | Zpravodajství

Rok se s rokem sešel a pro všechny obyvatele Kostelce nad Černými lesy a okolí se opět chystá užitečná akce. Druhý ročník Kroužkování je tu a přináší přehlídku kroužků a aktivit pro děti i dospělé. Tato komunitní nezisková akce je určena pro všechny, kteří hledají zajímavou náplň volného času pro sebe nebo své děti.

Přijďte si s dětmi vyzkoušet kroužky místních organizací a poznat jednotlivé lektory! Oslavte konec léta a zároveň přehledně zmapujte nabídku kroužků pro své děti i pro sebe. Kroužky technické, tvořivé, hudební, naučné, sportovní nebo přírodovědné – na festivalu kroužků najdete širokou škálu možností pro zábavu a rozvoj.

Přijďte se zúčastnit Kroužkování, které se bude konat ve středu 6. září 2022 na náměstí Smiřických v Kostelci nad Černými lesy. Akce potrvá od 12:00 do 17:30 a nabídne mnoho zábavy a možností pro všechny návštěvníky. Můžete si vychutnat pestrou škálu aktivit a prezentací, které budou přístupné po celou dobu akce.

Na Kroužkování budete mít příležitost objevit různé kroužky, spolky a aktivity, které jsou určeny pro všechny věkové skupiny. Přijďte a vyzkoušejte si různé kreativní workshopy, sportovní aktivity a ukázky dovedností. Můžete se nechat inspirovat a najít nové koníčky, které vás osloví. Bude zde také možnost se seznámit s instruktory a členy jednotlivých kroužků, kteří vám rádi poskytnou další informace a odpoví na vaše otázky.

Fotografie z Kroužkování 2022, foto: Libor Kozák

Atmosféra loňského ročníku byla plná radosti a přátelského ducha, a tak si budete moci užít skvělý den plný zábavy a objevování nových aktivit. Přijďte s rodinou a přáteli a strávíte společně příjemné odpoledne plné zábavy a inspirace. Kroužkování je skvělou příležitostí pro všechny, kteří hledají nové zájmy a rádi se zapojují do místní komunity. Festival kroužků je určený nejenom dětem, ale i rodičům.

Kroužkování organizuje stejně jako vloni Centrum Pecka. Přejeme vám skvělý zážitek plný radosti a objevování nových aktivit.

redakce

Našli jste v článku chybu, nebo chcete napsat vlastní článek? Napište nám na redakce@kostelak.cz

Cílem webu kostelak.cz je podpora a propagace komunit a občanských iniciativ v Kostelci nad Černými lesy a nejbližším okolí.

Nejnovější příspěvky

Sdílej

Sdílej tento článek se svými přáteli!